DOE MEE

FAQ

1. Wat is de duurtijd van de wedstrijd?

De wedstrijd wordt afgetrapt op vrijdag 05/04/2024 (09u00) en de laatste ronde zal worden afgefloten op maandag 18/07/2024 (21u00).

2. OP BASIS VAN WELKE CRITERIA WORDEN DE WINNAARS VAN DEZE WEDSTRIJD GESELECTEERD?

De deelnemers dienen een kennisvraag en de schiftingsvraag juist te beantwoorden. De winnaar van de schiftingsvraag wordt bepaald op basis van de deelnemer die de echte waarde het dichtste benaderd. Indien er meerdere deelnemers in hetzelfde tijdslot zijn, die zowel het juiste antwoord op de kennisvraag en op de schiftingsvraag hebben gegeven, zal de winnaar gekozen worden op basis van diegene die eerst heeft deelgenomen aan het desbetreffende tijdslot.

3. Kan ik meerdere keren deelnemen aan de wedstrijd?

Je kan met elk deelnemend product van Côte d’Or (dat je hebt aangekocht) één keer deelnemen aan de wedstrijd. Alle Côte d’Or producten lopen mee in de wedstrijd, behalve single Mignonnettes & Bouchées.

4. Als ik al een wedstrijd heb gewonnen, kan ik dan nog een tweede keer winnen?

Je kan zo vaak deelnemen als je wilt, maar je kan maximaal één keer met de winst gaan lopen.

5. Hoe wordt de winnaar gekozen bij een gelijkspel?

Indien er meerdere spelers in hetzelfde tijdslot zowel het juiste antwoord op de kennisvraag, als een gelijkwaardig antwoord op de schiftingsvraag geven, is er sprake van een gelijkspel. De punten worden niet gedeeld en er zullen ook geen verlengingen worden gespeeld. De speler die als eerste deelnam aan het tijdslot zal als winnaar van de wedstrijd uitgeroepen worden. Het leven is aan de snelle spelers!

6. Hoe zal ik mijn prijs ontvangen?

Als winnaar zal je gecontacteerd worden via e-mail (hou dus zeker je mailbox en SPAM-folder in de gaten!), met de vraag om je adresgegevens door te geven via het winnaarsformulier. Vervolgens sturen we jouw prijs op naar het opgegeven adres. Elke winnaar heeft na het ontvangen van de winnaarsmail 14 dagen de tijd om zijn/haar gegevens door te geven. Indien we binnen die tijd geen gegevens ontvangen, vervalt de winst. De prijs zal dan niet worden toegekend en blijft eigendom van de organisator. Tijdig door je mails dribbelen is dus de boodschap!

7. HOE LANG ZAL HET DUREN VOORALEER IK MIJN PRIJS KRIJG?

Net als bij een uittrap kan het wel even duren voor je prijs aankomt. We proberen elke prijs binnen de 4-8 weken na het invullen van het winnaarsformulier te bezorgen. Hoe sneller je het formulier invult, hoe sneller jouw prijs verzonden kan worden.

8. Ik heb een duoticket gewonnen, wanneer krijg ik deze prijs?

De duotickets zullen naar alle waarschijnlijkheid toegang geven tot een van de twee wedstrijden die de Rode Duivels spelen in de eerste twee weken van juni 2024. Eens er meer duidelijkheid is hieromtrent, zullen de winnaars die een duoticket hebben gewonnen via e-mail op de hoogte gebracht worden. Vul dus zeker het juiste e-mailadres in het winnaarsformulier zodat we jou later kunnen contacteren.

9. Wat zijn de spelregels en waar kan ik ze raadplegen?

De spelregels zijn NIET beschikbaar op de website van de voetbalbond, wel op https://www.fansofgold.be/rules?lang=nl. De spelregels kunnen via eenvoudig schriftelijk verzoek opgevraagd worden aan: Mondelez Belgium BVBA – Consumentendienst, Stationsstraat 100, 2800 Mechelen, België. De postkosten voor deze aanvraag zullen niet worden terugbetaald.

10. Wanneer kan mijn deelname geweigerd worden?

Deelnames die niet alle gevraagde gegevens bevatten met betrekking tot je voornaam, achternaam en e-mailadres kunnen als ongeldig worden beschouwd en kunnen dus niet scoren. De scheidsrechter kan je ook een rode kaart geven als er een vermoeden is van fraude, in welke vorm dan ook.

11. Kan ik verschillende verpakkingen met dezelfde code meerdere malen gebruiken?

Ja dat kan. Je mag éénmaal spelen per aangekocht, deelnemend Côte d’Or product.

12. Wat kan ik doen als de website niet laadt?

Kijk zeker eerst eens na of je internetconnectie werkt en voer indien mogelijk een wissel door van browser (wie weet is het wel een gouden wissel). Als de website nog steeds niet laadt, kan je best contact opnemen met een van onze medewerkers: vanaf een vaste lijn op het gratis nummer 00800 800 13457 (van maandag tot vrijdag van 09u00 tot 18u00) of via het contactformulier, via:

https://contactus.mdlzapps.com/Mondelez/contact/nl-BE/

13. Wat als ik geen e-mail heb gekregen?

Zoals schoten soms naast doel gaan, kan een e-mail ook wel eens afzwaaien. Heb je een correct e-mailadres opgegeven en zit de mail niet in je in- of spambox? Dan neem je best contact op met een van onze medewerkers: vanaf een vaste lijn op het gratis nummer 00800 800 13457 (van maandag tot vrijdag van 09u00 tot 18u00) of via het contactformulier, via:

https://contactus.mdlzapps.com/Mondelez/contact/nl-BE/

14. Wat als ik mijn prijs niet heb ontvangen?

Zoals voorzetten en passes soms niet aankomen, kan dit ook gebeuren met je prijs. Als je jouw prijs 8 weken na het invullen van het winnaarsformulier nog niet hebt ontvangen, neem je best contact op met een van onze medewerkers. Vanaf een vaste lijn op het gratis nummer 00800 800 13457 (van maandag tot vrijdag van 09u00 tot 18u00) of via het contactformulier, via:

https://contactus.mdlzapps.com/Mondelez/contact/nl-BE/

15. Hoe komt het dat ik niet kan deelnemen als ik jonger ben dan 18 jaar?

De wedstrijd staat open voor iedere persoon die in België woont en ouder is dan 18 jaar, op de dag van deelname aan de wedstrijd. Aangezien je jonger bent dan 18 jaar mogen we geen gegevens van jou bewaren en kunnen we jou dus ook nooit als winnaar contacteren. Je kan altijd aan een ouder persoon vragen of hij/zij samen met jou aan de wedstrijd wil deelnemen.

16. Waar kan ik de EAN-code terugvinden?

Je kan op elk Côte d’Or product een EAN-code terugvinden, zoals aangegeven op de foto. Alle Côte D’Or producten lopen mee in de wedstrijd, behalve single Mignonnettes & Bouchées.

17. Mijn EAN-code op de Côte d’Or verpakking werkt niet?

Kijk goed na of je de code van op de verpakking correct hebt overgenomen. De code bevat cijfers, kleine letters en hoofdletters. Belangrijk is dat je de codes ingeeft zonder spaties en/of leestekens, zoals aangegeven op de foto.

18. Hoe wordt de schiftingsvraag ("Hoeveel mensen nemen deel in dit tijdslot?") berekend?

Hiermee bedoelen we het totaal aantal mensen dat heeft deelgenomen in één bepaald tijdslot. Dus wanneer één bepaalde deelnemer over verschillende EAN-codes beschikt, kan hij/zij deze allemaal gebruiken in één en hetzelfde tijdslot en zal dit geteld worden als verschillende deelnames.